M'ESTIC FENT GRAN!!

Quan sigui gran vull ser un escriptor de fragments, que és l'estat natural d'un escriptor: escriure fragments en el moment que et vénen al cap quan vas pel món
Xulio Ricardo Trigo (Betanzos, la Corunya 1959)

dilluns, 21 de juliol del 2014

COM CADA ANY

Com cada any, avui, 27 de juliol, celebrem l’aniversari de noces. Ens vestim amb roba interior provocadora, sopem a Cales Fonts, a Lalola, desprès, a Es Cau, a Cales Fonts, sentim i cantem cançons, casi sempre les mateixes, balades menorquines i de pescadors, amb boleros afegits.
I com cada any, bevem un parell o tres pomades, passegem pels molls sota les estrelles amb la lluna que toqui, ens riem, abracem i besem, tornem a sentir-nos estimats i joves, fem l’amor de manera excepcionalment apassionada, ens diem paraules tendres i amoroses oblidades, apartant del pensament els rostres dels amants, seus i meus, cap especialment important, simples entreteniments per endolcir la rutina d’una vida grisa i buida. I els dos, conscients dels enganys recíprocs, esperem amb delit el 27 de juliol, el viatge a Menorca, ja que serà per sempre el nostre aniversari, i mentre hi sigui en el calendari, seguirem celebrant-lo!!

Relat enviat al  CONCURSO DE RELATOS BREVISIMOS MANDARIN 2014 especial aniversari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada