M'ESTIC FENT GRAN!!

Quan sigui gran vull ser un escriptor de fragments, que és l'estat natural d'un escriptor: escriure fragments en el moment que et vénen al cap quan vas pel món
Xulio Ricardo Trigo (Betanzos, la Corunya 1959)

dimarts, 15 d’octubre de 2013

ANOREXIA

Tothom està en contra meu, tothom vol que engreixi i em torni encara més gorda i fofa com una foca!! Però no veuen quines cuixes, que fins i tot em penjan... o aquest ventre abultat i deforme que em fa horrible i lletja!! Com pot ser que encara volguin que mengi més i més, controlant-me fins i tot quan vaig al water que no vomiti!! M'estan torturant, sobretot la mare, amb aquells ulls suplicants i plorosos, portant-me els plats que més m'agradaven, que ara odio a mort!! Que no els he dit que no vull res de res!!

MIMOSA, LA MUSA HERMOSA

La llamaban Mimosa y soñaba con hacerse un collar de guisantes. Recorrió campos regados de energía revitalizadora por Artemisa, en busca del fruto de la Naturaleza virginal. Los había verdes y amarillos, incluso encontró rosados y azulados. Las otras musas, ayudadas por los sátiros juguetones, escudriñaban veredas y cañadas a la búsqueda del guisante rojo, imprescindible para el broche del collar.