Faves de l’hort de
l’avi Lluís que els nets havien pelat durant tot el matí, menta i llor del
jardí de n’Angels, botifarra negra i
carn salada que portava d’aquella carnisseria de sempre en Jordi, el cunyat,
ceba i all de la verdulaire de na Meritxell, oli, sal, pebre vermella de la
tenda d’en Xavier, el vi blanc comprat per en Lluís...
tot posat a la cassola de fang de la cuina de l’àvia Llúcia i el xup xup d’un parell d’hores.... sols faltaven les ganes de menjar, i d’aquestes, tothom en tenia moltes. Era la típica favada catalana de Setmana Santa, quan la mare ens reunia a tots a la caseta de Cubelles!!! Quin enyor, les faves de s’avia!!!
tot posat a la cassola de fang de la cuina de l’àvia Llúcia i el xup xup d’un parell d’hores.... sols faltaven les ganes de menjar, i d’aquestes, tothom en tenia moltes. Era la típica favada catalana de Setmana Santa, quan la mare ens reunia a tots a la caseta de Cubelles!!! Quin enyor, les faves de s’avia!!!
Relat enviat al CONCURSO DE RELATOS BREVISIMOS MANDARIN 2013 sobre gastronomia
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada