M'ESTIC FENT GRAN!!

Quan sigui gran vull ser un escriptor de fragments, que és l'estat natural d'un escriptor: escriure fragments en el moment que et vénen al cap quan vas pel món
Xulio Ricardo Trigo (Betanzos, la Corunya 1959)

dissabte, 20 de juliol del 2013

FAVADA CATALANA

Faves de l’hort de l’avi Lluís que els nets havien pelat durant tot el matí, menta i llor del jardí de n’Angels,  botifarra negra i carn salada que portava d’aquella carnisseria de sempre en Jordi, el cunyat, ceba i all de la verdulaire de na Meritxell, oli, sal, pebre vermella de la tenda d’en Xavier, el vi blanc comprat per en Lluís...
tot posat a la cassola de fang de la cuina de l’àvia Llúcia i el xup xup d’un parell d’hores.... sols faltaven les ganes de menjar, i d’aquestes, tothom en tenia moltes. Era la típica favada catalana de Setmana Santa, quan la mare ens reunia a tots a la caseta de Cubelles!!! Quin enyor, les faves de s’avia!!!

Relat enviat al  CONCURSO DE RELATOS BREVISIMOS MANDARIN 2013 sobre gastronomia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada