Es tragué lentament
el davantal tacat de sang. Un treball fatigós, dur i al mateix temps,
emocionant i molt motivant. Els
talls, perfectes, professionals, dignes dels seus llargs anys de carnissera a
l’escorxador municipal
Damunt la taula, un
munt de talls de carn, indistingible de qualsevol altre munt trets de
l’escorxada d’una vedella
A la vora de la
màquina de picar, la carn picada, tots els retalls aprofitables. En el
crematori,
tot allò que es podia identifica, amb les restes dels altres animals escorxats aquell dia. Hi hauria carn amb un gust nou al mercat demà... Una sort que anés a assetjar-la a la feina aquella nit, malgrat l'ordre judicial d'allunyament, quan feia torn tota sola. El tall al coll, amb el ganivet de carnisser estret, fulminant, com resposta a la primera bufetada. Al final, trauria algun profit del seu matrimoni, desprès de tants anys de cops, violència i menyspreus!!!
tot allò que es podia identifica, amb les restes dels altres animals escorxats aquell dia. Hi hauria carn amb un gust nou al mercat demà... Una sort que anés a assetjar-la a la feina aquella nit, malgrat l'ordre judicial d'allunyament, quan feia torn tota sola. El tall al coll, amb el ganivet de carnisser estret, fulminant, com resposta a la primera bufetada. Al final, trauria algun profit del seu matrimoni, desprès de tants anys de cops, violència i menyspreus!!!
Relat enviat al CONCURSO DE RELATOS BREVISIMOS MANDARIN 2013 sobre gastronomia
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada