M'ESTIC FENT GRAN!!

Quan sigui gran vull ser un escriptor de fragments, que és l'estat natural d'un escriptor: escriure fragments en el moment que et vénen al cap quan vas pel món
Xulio Ricardo Trigo (Betanzos, la Corunya 1959)

dilluns, 3 de juny del 2013

PÍRCING DE MERDA

Durant setmanes, va anar cuinant part a part aquell cos que tant havia estimat i amb el qual va traspassar tots els límits del plaer sexual. I el volia abandonar amb aquell negre músic!! La feina de carnisser al mercat central li va facilitar molt la part més desagradable, el trossejat de manera adient per a poder ser cuinat com calia. El model va ser la vedella: Filet, mitjana, tall rodo, culata, filet de pobre, peixet, pit, coll, tapa, jarret, espatlla, conill de cuixa, papada, falda... Sempre
havia tingut fama de bon cuiner. Boníssim!!!! deien tots els convidats davant dels plats servits. Realment, va ser una dona molt ben aprofitada!!! Llàstima de no recordar-se del pírcing del llombrígol. I mira que li va tocar a la pròpia mare, convençuda com estava que la seva filla havia fugit amb aquell negre de merda que tinc guardat al congelador!!!

Relat enviat al CONCURSO DE RELATOS BREVISIMOS MANDARIN 2013 sobre gastronomia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada