Durant setmanes, va
anar cuinant part a part aquell cos que tant havia estimat i amb el qual va
traspassar tots els límits del plaer sexual. I el volia abandonar amb aquell
negre músic!! La feina de carnisser al mercat central li va facilitar molt la
part més desagradable, el trossejat de manera adient per a poder ser cuinat com
calia. El model va ser la vedella: Filet, mitjana, tall rodo, culata, filet de
pobre, peixet, pit, coll, tapa, jarret, espatlla, conill de cuixa, papada,
falda... Sempre
havia tingut fama de bon cuiner. Boníssim!!!! deien tots els convidats davant dels plats servits. Realment, va ser una dona molt ben aprofitada!!! Llàstima de no recordar-se del pírcing del llombrígol. I mira que li va tocar a la pròpia mare, convençuda com estava que la seva filla havia fugit amb aquell negre de merda que tinc guardat al congelador!!!
havia tingut fama de bon cuiner. Boníssim!!!! deien tots els convidats davant dels plats servits. Realment, va ser una dona molt ben aprofitada!!! Llàstima de no recordar-se del pírcing del llombrígol. I mira que li va tocar a la pròpia mare, convençuda com estava que la seva filla havia fugit amb aquell negre de merda que tinc guardat al congelador!!!
Relat enviat al CONCURSO DE RELATOS BREVISIMOS MANDARIN 2013 sobre gastronomia
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada